divendres, 25 de juliol del 2014

Divendres 25 de juliol

Bona Tarda Famílies!

Avui pel matí ens ha plogut una mica, però això no ha impedit que seguíssim amb les activitats programades. En no poder sortir al pati ens hem quedat en el gimnàs de l'escola, on hem aprofitat per fer una sèrie de jocs tots junts, tant els més petits com els més grans. El joc que ha triomfat més han estat els aros musicals, una versió de les famoses cadires musicals. En aquesta versió, els que ballaven millor mentres donaven voltes als aros, podien passar a la següent ronda directament. Realment ens ho hem passat d'allò més bé!







Pel matí hem estat fent diferents tallers de cuina. Els més grans han estat fent unes galetes molt animades, han reconvertit unes senzilles galetes Maria amb unes fantàstiques aranyes.








Els més petits també han estat molt creatius i d'una senzilla llesca de pa de motlle, han creat unes més que originals Piruletes!!!!









Els que vingueu a la Festa Final, segur que us en llepareu els dits!

Els més grans, com han estat ràpids a l'hora de fer el taller, han aprofitat per jugar a les Estàtues i a l'intercanvi de sabates, proves que els hi van quedar pendents de la Gran Gimcana que han fet al llarg de la setmana










Per la tarda hem aprofitat l'estona abans de la Festa Final per acabar d'assajar els contes que us han explicat els més grans, i també hem tingut temps per fer unes danses tots junts! Danses com el Wandantxú...



La Carolina i la Pepona



El Maquetú




I els Negritos




Bon Cap de Setmana!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada