dimecres, 3 de setembre del 2014

Dimecres 3 de Setembre


Bona tarda famílies!!!

Avui pel matí hem vingut tots amb moltes ganes de fer coses! un cop hem arribat al Casal i per entrar en el ritme d'activitats, hem començat fent una sèrie de jocs. Els més grans del Casal han fet unes partides a un joc tradicional...La Cadena!!!!





Mentrestant els més petits estaven jugant a Les Vaques...


Com que ja estàvem agafant el ritme els grans han decidit fer una partideta al Salva't saltant, per obrir bé la gana per anar a esmorzar...



Com no volien ser menys, els petits han demanat de tornar a fer una partida al mata Conills, un joc que feia temps que veien que jugaven els grans i tenien moltes ganes de provar



Després d'esmorzar ens hem dividit. Per una banda uns han anat a fer un taller...






 i és que tenien ganes de tenir alguna mascota per aquest Casal, i què millor que un cuc ben simpàtic fet totalment per ells?!?





Els més grans, com que s'han quedat amb ganes de cremar més energies, s'han dividit en tres equips i han jugat a Les 4 Cantonades, i és que un dels objectius del Casal sempre és recuperar aquells jocs tradicionals que sempre funcionen. Així que dividit, acotades les normes i equipats amb els foulards, s'han posat a jugar!





Però no sempre podem estar fent jocs tant moguts, també hem de buscar moments per fer jocs més tranquils, com el bandoler



Per la tarda els petits han fet una petita gimcana aqüàtica, on havien de superar proves com la Cursa de Cambrers...




una cursa de cucs (amb globus d'aigua, clar...)


Una prova per parelles de transport de globus...



per acabar amb el ja clàssic llançament de punteria!

Els més grans han estat fent una Gimcana de pistes per tota l'escola, on cada pista, a través d'una endevinalla, els conduïa a la següent... ha calgut molt d'enginy i paciència per acabar-la...Segur que deduïu quin és l'equip que l'ha guanyada!


Per acabar aquest dia tant intens, hem decidit que havia arribat el millor moment per fer uns quants jocs d'aigua, el millor sistema per acabar amb aquesta calor!

Ens veiem demà!!!!








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada